לחם ומאפיםמיס פטל – שרית נובק

מאפינס בננה ושוקולד צ'יפס מקמח כוסמין

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

4 בננות בשלות
1/3 כוס חמאת בוטנים טבעית
1/4 כוס סירופ מייפל
1/2 כוס חלב
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1.75 כוסות קמח כוסמין 80%
1 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

1.מחממים תנור ל-180 מעלות.
2.מועכים את הבננות.
3.מערבבים בקערה בננות מעוכות, סירופ מייפל וחמאת בוטנים.
4.מוסיפים ביצה, תמצית וניל וחלב ומערבבים.
5.מוסיפים קמח, אבקת אפיה, סודה ומלח ומערבבים בקצרה רק עד שהתערובת מתאחדת.
6.מוסיפים שוקולד צ'יפס (משאירים מעט בצד לפיזור מלמעלה) ומערבבים בקצרה.
7.מחלקים את הבלילה בתבנית מאפינס, מפזרים מלמעלה את השוקולד צ'יפס הנותר.
8.מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד שהמאפינס מתייצבים.
9.מוציאים מהתנור ומצננים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים