פסחעוגיותקינוחיםמיס פטל – שרית נובק

עוגיות סנדויץ' שוקולד קוקוס כשל"פ

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לעוגיות

1 תערובת עוגה בטעם שוקולד כשל"פ
200 גרם קוקוס טחון
4 ביצים
חצי כוס מים
חצי כוס שמן צמחי

לקרם:
250 מ"ל קצפת לזילוף
2 כפות אבקת סוכר
חצי כוס חלב
80 גרם פודינג בטעם וניל

אופן ההכנה

מכינים את העוגיות:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מערבבים בקערה את תערובת העוגה, הקוקוס, ביצים, מים ושמן.
3. מזלפים עיגולים בקוטר כ-7 ס"מ על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
4. מכניסים לתנור ואופים כ-12-14 דקות עד שהעוגיות מתייצבות.
5. מוציאים מהתנור ומצננים.

מכינים את הקרם:
6. מקציפים ביחד שמנת, חלב, אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב.
7. מזלפים מעל מחצית מהעוגיות, וסוגרים עם המחצית הנותרת.
שומרים בקירור.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים