שבועות

פנקייק

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תערובת להכנת פנקייק
400 מ"ל מים או 200 מ"ל מים ו – 200 מ"ל חלב

או:

1 כוס (140 גרם) קמח תופח
1 כוס לבן/יוגורט/חלב
1 ביצה
1 שקית (10 גרם) סוכר וניל
קורט מלח
1 כף חמאה מומסת/שמן קנולה
שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% (לא חובה)

להגשה:

100% סירופ מייפל אמיתי
אבקת סוכר באריזת פטנט
סירופ בטעם מייפל
סירופ בטעם שוקולד

אופן ההכנה

1. מערבבים היטב את כל החומרים עם מטריפה או מיקסר.
2. נותנים לבלילה "לנוח" כרבע שעה במקרר.
3. מחממים מחבת טפלון היטב ומשמנים מעט בחמאה או שמן.
4. עם מצקת יוצקים מעט מהבלילה למחבת ומחכים עד שנוצרות בועות. הופכים לכמה שניות ומוציאים. ניתן לעשות ברינגים שמותאמים למחבת ובעובי הרצוי.
5. מומלץ להגיש עם סירופ מייפל, אבקת סוכר, קצפת, פירות טריים וכו'.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים