פוריםעוגיותשוקולדמיס פטל – שרית נובק

עוגיות סנדויץ' שוקולד ואגוזי לוז

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבצק:
200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת סוכר
1/2 כפית אבקת אפיה
1 ביצה
1 חלמון
1 כפית תמצית וניל
350 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
קורט מלח

למילוי:

100 גרם שוקולד חלב
50 גרם קצפת לזילוף
לציפוי:

ברס אגוזי לוז מסוכרים

אופן ההכנה
  1. מעבדים במיקסר עם וו גיטרה קמח, אבקת סוכר, קוביות חמאה ומלח עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל ומעבדים רק עד שמתקבל גוש בצק.
  2. מוציאים את הבצק מהקערה, משטחים לצורת פיתה, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לכחצי שעה.
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על גבי נייר אפיה לעלה דק. קורצים עיגולים בקוטר כ-7 ס"מ.
  5. קורצים חור באמצע במחצית מהעיגולים
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים