פסחעוגותמיס פטל – שרית נובק

עוגת קרמבו

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבסיס:
תערובת עוגה בטעם שוקולד כשל"פ
4 ביצים
76 מ"ל מים (1/3 כוס + 5 כפות)
1/2 כוס שמן

לקרם:
1 מיכל 250 מ"ל שמנת להקצפה 38%
½ כוס חלב
2 כפות אבקת סוכר
80 גרם פודינג וניל

לציפוי:
250 גרם שוקולד צ'יפס מיקס חלב ומריר
200 גרם שמנת להקצפה 38%
סוכריות בטעם שוקולד לקישוט

אופן ההכנה

1. מכינים את תערובת העוגה לפי ההוראות ושופכים לתבנית עד 1/3 מגובה התבנית.
2. מכניסים ואופים כ-20-30 דקות (תלוי בגודל התבנית) עד שהעוגה קפיצית למגע.
3. מוציאים מהתנור ומצננים.

לקרם:
4. מכניסים את כל המצרכים לקערה ומקציפים לקרם יציב.
5. יוצקים מעל העוגה ומיישרים.
6. מכניסים להתייצבות במקרר.

לציפוי:
7. מכניסים את השוקולד צ'יפס לקערה.
8. מחממים את השמנת לסף רתיחה ושופכים מעל השוקולד.
9. ממתינים דקה ומערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס, ומצננים לטמפרטורת החדר.
10. שופכים את השוקולד מעל העוגה ומקשטים מלמעלה בסוכריות שוקולד.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים