פוריםעוגיותשוקולדמיס פטל – שרית נובק

עוגיות שקדים עם שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

100 גרם חמאה
120 גרם סוכר חום בהיר
75 גרם שקדים טחונים
קורט מלח
1 כף חלב
1 כפית תמצית וניל
1 כף סירופ מייפל

למלית:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם קצפת לזילוף

אופן ההכנה
  1. מכניסים לסיר קטן חמאה, סוכר חום, חלב, מלח, מייפל ומבשלים על גבי להבה נמוכה עד שכל הסוכר נמס. מבשלים כ-2 דקות נוספות להסמכה נוספת.
  2. מערבבים פנימה שקדים טחונים ומערבבים היטב. מצננים מעט את התערובת.
  3. יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  4. מכניסים לתנור לחום של 170 מעלות לכ-10-12 דקות עד שהעוגיות משתטחות ומזהיבות.
    מוציאים מהתנור ומצננים (העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור והן מתקשות בקירור)
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים