המתכון הסודי של דניאל עמית
פבלובה מפורקת
חומרים

3 חבילות שמנת מתוקה (750 מ"ל)
1.5 שקית פודינג וניל
3 כפות גבינת מסקרפונה
250 גרם מיני מרנג בצבעים לבחירתכם
מלית אוכמניות

אופן ההכנה
  1. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים שמנת מתוקה ופודינג וניל.
  2. מוסיפים גבינת מסקרפונה וממשיכים להקציץ עד לקבל קצף יציב.
  3. מוסיפים 250 גרם מיני מרנג בצבעים לבחירתכם ומקפלים לתוך התערובות באיטיות.
  4. מחממים במיקרוגל במשך 15 שניות 3 כפות של מלית אוכמנות, מוסיפים מעט מים בהדרגה עד שמתקבל רוטב לא סמיך ולא דליל מדי.
  5. מעבירים את הקרם לקערת הגשה, מזלפים את רוטב האוכמניות מלמעלה.
    ניתן לקשט באוכמניות טריות.