לחם ומאפיםמיס פטל – שרית נובק

חלה מקמח כוסמין לבן

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

500 גרם קמח כוסמין לבן
9 גרם שמרים יבשים
50 גרם סוכר
1 ביצה
4 כפות שמן
כף דבש
1 כפית מלח
220 גרם מים

לציפוי:
חלמון מדולל במעט מים
שומשום

אופן ההכנה

1.מכניסים לקערת מיקסר קמח ושמרים ומערבבים.
2.מוסיפים סוכר ומערבבים.
3.מוסיפים את שאר החומרים – ביצה, מלח, שמן, דבש ומים ולשים במשך 10 דקות לבצק רך וחלק.
4.מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
5.מחלקים את הבצק לכדורים ויוצרים מהם רצועות. קולעים חלה ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
6.מכסים במגבת חלקה ומניחים לתפיחה נוספת עד הכפלת נפח.
7.מחממים תנור ל-170 מעלות.
8.מברישים את החלה בחלמון מדולל במים, מפזרים מלמעלה שומשום, מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד להזהבה יפה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים