פסח

ריבועי שוקולד כשרים לפסח

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תערובת עוגת שוקולד כשרה לפסח
4 ביצים
75 מ"ל מים
100 מ"ל שמן
לגנאש:
200 גרם מיקס שוקולד צ'יפס מריר וחלב
100 מ"ל שמנת מתוקה
לזילוף:
2\1 חבילה פודינג בטעם שוקולד
מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

1.מערבבים בקערה תערובת עוגת שוקולד כשרה לפסח, ביצים ושמן.
2.מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל -180 מעלות למשך 40 דקות.
3.מוציאים ומצננים. לאחר מכן חותכים לריבועים.
4.ממיסים במיקרו בקערה מיקס שוקולד צ'יפס ושמנת לגנאש, עד להמסה מלאה.
5.מקציפים בקערה נפרדת פודינג בטעם שוקולד עם שמנת מתוקה, ומכניסים לשקית זילוף עם צנתר.
6. שופכים גנאש מעל כל ריבוע ומקשטים עם הקצפת.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים