פסח

קינוח תות בכוסות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

500 מל שמנת מתוקה או קצפת צמחית לזילוף
1 חבילה פודינג בטעם וניל
1 חבילה תותים

 

אופן ההכנה

1.מקציפים במיקסר שמנת מתוקה או קצפת צמחית עם פודינג בטעם וניל לקרם יציב.
2.חותכים תותים לקוביות קטנות.
3.מרכיבים את הקינוח: מזלפים שכבת קרם ומעליה מפזרים תותים ומעל עוד שכבת קרם.
4.מקשטים בתות ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים