שבועותמיס פטל – שרית נובק

קאפקייקס שחיתות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

כ-15 קאפקייקס 

תערובת עוגת שוקולד
15 קינדר שוקובונס
2 מיכלים  (250 מ"ל כל אחד) שמנת להקצפה
3 כפות פודינג שוקולד אמיתי
3 כפות פודינג וניל צרפתי
קישוטי שוקולד

אופן ההכנה

1. מכינים את התערובת לפי ההוראות ומחלקים אותה בין תבניות מאפינס.
2. מטביעים בכל תבנית שוקובונס אחד בתוך התערובת.
3. מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד שהמאפינס יציבים. מוציאים מהתנור ומצננים.
(כשהמאפינס קרים מכינים את הקרם)

הכנת הקרם:
4. מקציפים ביחד מיכל שמנת עם פודינג וניל ומכניסים לשקית זילוף.
5. מקציפים ביחד מיכל נוסף של שמנת עם פודינג שוקולד ומכניסים לשקית זילוף.
6. גוזרים חור בקצה שתי השקיות ומכניסים את שתיהן ביחד לתוך שקית זילוף שלישית עם צנטר כוכב.
7. מזלפים תלוליות מעל המאפינס.
מקשטים בקינדר בואנו מיני מיקס מלמעלה. שומרים בקירור.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים