חגי תשרישבועותיום הולדתשוקולדקינוחיםעדי מרום

פונדנט שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1.ממיסים בקערה שוקולד וחמאה במיקרוגל בפולסים, מערבבים ומניחים בצד.
2.מפרידים ביצים לחלמונים וחלבונים, מקציפים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה ומניחים את החלמונים (הצהוב) עם חצי מכמות הסוכר במתכון ומפעילים את קבלת קצף בהיר ותפוח.
3.מקפלים בהדרגה את קצף החלמונים אל קערת השוקולד עד איחוד.
4.שוטפים את קערת המיקסר שתהיה סטרילית מהחלמון שהקצפנו ומניחים את החלבונים (הלבן) עם בלון הקצפה ומפעילים. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר עד קבלת קצף תפוח ויציב.
5. מוסיפים בפעימות מקצף החלמונים לתערובת השוקולד תוך כדי קיפול עד שנטמע לגמרי ומקבלים בלילה תפוחה.
6.מזלפים את בלילת הפונדנט לתבניות אישיות כחצי מהגובה, מניחים במרכז שוקולד לבן ומזלפים מעל שוב מבלילת הפונדנט.
7.מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות טורבו כ-12 דקות. הפונדנט מוכן כשאר יש מעט קרום והשוליים נסדקים והמרכז רך.
8.מפזרים מעל אבקת סוכר, ומגישים עם תותים.

אופן ההכנה
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים