שבועותמיס פטל – שרית נובק

פבלובה טירמיסו

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

8 מנות
תחתיות מרנג מימונס
לגנאש:
1/2 כוס (100 גרם) שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66%
75 גרם שמנת להקצפה

לקרם:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה
1 כף אבקת סוכר
2 כפות פודינג וניל
1 כפית קפה נמס

לפיזור:
כף קקאו

אופן ההכנה

1. מכינים את הגנאש: ממיסים ביחד שמנת ושוקולד צ'יפס. מערבבים לתערובת חלקה.
2. מכינים את הקרם: מקציפים שמנת עם אבקת סוכר, פודינג וקפה עד שמקבלים קצפת יציבה.
3. מרכיבים את המנה: שמים בכל תחתית מרנג כף גנאש.
4. מזלפים מעל גבעה מהקרם.
5. מפזרים מלמעלה קקאו ושומרים בקירור עד להגשה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים