שבועותעוגותמיס פטל – שרית נובק

עוגת שכבות שוקולד עם קרם וניל ופינוקים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

עוגה בגודל 25X10 ס"מ

תערובת עוגת שוקולד
500 מ"ל שמנת להקצפה
½ כוס חלב
1 מיכל שמנת חמוצה
⅓ כוס אבקת סוכר
1 חבילה פודינג בטעם וניל צרפתי

לקישוט:
קישוטי שוקולד

אופן ההכנה

1. מכינים את תערובת העוגה לפי ההוראות שעל האריזה.
2. שופכים את התערובת לתבנית התנור בגודל כ-40X25 מרופדת בנייר אפייה משומן ומיישרים עם פלטה לשכבה אחידה.
3. אופים 12-15 דקות עד שהעוגה מתייצבת ומקררים.
4. חותכים את העוגה ל-4 רצועות שוות בגודלן.

הכנת המילוי:
5. מקציפים שמנת עם חלב, אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים.
6. מורחים מהקרם על גבי בסיס העוגה ומניחים מעליו בסיס נוסף.
חוזרים על הפעולה 3 פעמים ומלמעלה מכסים בבסיס האחרון.
7. מכניסים את יתרת הקרם לשקית זילוף עם צנטר עגול ומזלפים תלוליות מלמעלה.
8. מקשטים בקישוטי שוקולד, שומרים בקירור.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים