פסח

עוגת קוקוס ופקאן

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

2\1 כוס שקד מולבן טחון
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
2\1 1 מים
2\1 1 קמח מצה
1 כוס קוקוס
חופן פקאן מסוכר קצוץ

לקרם:
קצפת צמחית לזילוף
פודינג בטעם וניל

תותים לקישוט

אופן ההכנה

1.מקציפים בקערת מיקסר כוס סוכר עם החלבונים עד לקרם יציב.
2.מערבבים בקערה נפרדת חלמונים עם מים ושמן.
3.מאחדים בין הבלילות בקיפולים ומוסיפים קמח מצה, קוקוס ופקאנים.
4.משמנים תבנית מלבנית ומעבירים לתנור ל – 180 מעלות למשך 40 דקות.
5.מוציאים, מקררים, מקשטים ומגישים.

 

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים