עוגותשוקולדמיס פטל – שרית נובק

עוגת פאדג' שוקולד עשירה בקקאו

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה 20 ס"מ
קורט מלח
150 גרם חמאה
5 ביצים מופרדות
¾ כוס (150 גרם) סוכר לבן
½ כוס אבקת קקאו
1 כפית תמצית בטעם וניל
300 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66%
נייר אפייה

 

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. ממיסים את השוקולד צ'יפס עם החמאה במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה.
  4. מוסיפים את החלמונים אחד אחד תוך כדי בחישה.
  5. מוסיפים תמצית וניל, אבקת קקאו, מלח ומערבבים.
  6. מקציפים בנפרד את החלבונים לקצפת רכה, מוסיפים סוכר בהדרגה עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  7. מקפלים את הקצפה לתערובת השוקולד מעבירים לתבנית ואופים כשעה.
  8. מצננים בתבנית לטמפרטורת החדר (העוגה שוקעת מעט במרכז לאחר הקירור).
  9. לאחר הקירור זורים מעל אבקת קקאו ומגישים.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים