שבועותעוגותקינוחים

עוגת גבינה ודובדבנים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

רינג בקוטר 16-18 ס"מ
ג’לטין
2\1 כוס מים
1 חבילה קונוסים מבצק עלים
50 גרם חמאה מומסת
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 חבילה פודינג בטעם וניל
2 כפות סוכר
2 כפות גבינה לבנה
מלית דובדבנים

אופן ההכנה

1.משרים קערה שקית ג'לטין (14 גרם) עם 2\1 כוס מים ומניחים בצד.
2.מפוררים קונוסים לפירורים דקים ומערבבים עם חמאה מומסת.
3.מעבירים לרינג עם שקף, משטחים ומכניסים למקפיא.
4.מקציפים בקערה שמנת מתוקה, פודינג בטעם וניל, סוכר, גבינה לבנה וג'לטין לקרם אחיד. (קודם יש להמיס את הג'לטין במיקרוגל במשך 30 שניות ולאחר מכן להוסיף לתערובת).
5.מעבירים לקערה 3\1 מתערובת הקרם ומוסיפים כף של מלית דובדבנים.
6.מזלפים בעזרת שקית זילוף את הקרם הלבן ויוצרים שקע באמצע שבו שמים את מלית הדובדבנים ואת הקרם הסגול.
7.מכסים ביתרת הקרם הלבן שנשאר ומכניסים למקפיא להתייצבות לפחות ל 3 וחצי שעות.
8.מוציאים ומקשטים ביתר מלית הדובדבנים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים