עוגיותשוקולדעדי מרום

עוגיות שוקולד עם צ'אנקים של שוקולד מריר וחלב

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 ביצה L
1/2 1 וחצי כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2כפית אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם שוקולד חלב קצוץ

אופן ההכנה

1.מניחים בקערה חמאה רכה, סוכר לבן וחום ומערבבים היטב למשחה חלקה.
2.מוסיפים ביצה ומערבבים עד איחוד. מוסיפים קקאו, קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה, מערבבים היטב עד קבלת בצק עוגיות.
3.מוסיפים שוקולד קצוץ מריר וחלב עד איחוד ולא יותר.
4.יוצרים עיגולים בגודל שווה (80 גרם) בעזרת כף של גלידה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
5.מכניסים את הכדורים שנוצרו למקפיא כ-25 דקות.
6.לאחר הקפאה נסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים כ – 6 יחידות במגש (חשוב).
7.מכניסים את העוגיות לאפייה בחום של 180 מעלות טורבו כ-13 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים ונצנן בחוץ עד שמתקררות לגמרי ומתייצבות.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים