חנוכהמיס פטל – שרית נובק

ספינג'

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

500 גרם קמח
8 גרם שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 כוסות מים
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח
שמן עמוק לטיגון
אבקת סוכר פטנט לציפוי

אופן ההכנה

1.מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
2.מוסיפים מים, שמן ו מלח ולשים כ-10 דקות לקבלת בצק חלק ורך מאוד.
3.מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה למשך כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
4.מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 170 מעלות.
5.מרטיבים את הידיים ולוקחים פיסת בצק בידיים רטובות. יוצרים בעזרת האצבעות חור באמצע ומותחים לצדדים, מכניסים לשמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
6.מוציאים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן, מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים