חנוכהמיס פטל – שרית נובק

סופגניות מרובעות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

10 גרם שמרים יבשים
600 גרם קמח לבן
100 מ"ל מים פושרים
100 גרם סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
180 מ"ל חלב פושר
50 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר
קורט מלח
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר פטנט לציפוי

אופן ההכנה

1.מערבבים ביחד בקערת מיקסר עם וו גיטרה קמח ושמרים.
2.מוסיפים סוכר ומערבבים.
3.מוסיפים ביצים, מים, חלב, תמצית וניל ומלח ומתחילים לעבד. כשהחומרים מתחילים להתגבש לבצק מוסיפים את החמאה, כף בכל פעם, ומערבלים עד להטמעה לפני כל הוספה.
4.ממשיכים ללוש את הבצק כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך ונעים.
5.מכסים את הקערה ומתפיחים עד להכפלת נפח.
6.מוציאים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים אותו בעדינות במערוך לעובי של כ-3 ס"מ.
7.חותכים למלבנים, מפרידים בין המלבנים (כדאי להניח כל מלבן על ריבוע קטן של נייר אפיה),
ומניחים לתפיחה נוספת עד להכפלת נפח.
8.מחממים שמן עמוק לטמפרטורה של 170 מעלות.
9.מכניסים את ריבועי הבצק לשמן החם ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה.
10.מוציאים מהשמן לנייר סופג לספיגת עודפי השמן,
11.מאבקים באבקת סוכר ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים