חנוכהמיס פטל – שרית נובק

סופגניות טבעוניות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

500 גרם קמח
8 גרם שמרים יבשים
100 גרם סוכר
1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
2 כפות ברנדי
1 כוס חלב סויה
שמן לטיגון עמוק

למילוי:
מלית תות

לציפוי:
אבקת סוכר פטנט

אופן ההכנה

1.מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה קמח ושמרים. מוסיפים סוכר ומערבבים.
2.מוסיפים את יתרת החומרים: מלח, שמן, תמצית וניל, ברנדי וחלב סויה ולשים במשך 10-12 דקות במהירות נמוכה עד שמתקבל בצק חלק ורך.
3.מכסים את הקערה בניילון או במגבת ומניחים לתפיחה, עד להכפלת נפח.
4.מוציאים את הבצק מהקערה למשטח מקומח ומרדדים אותו בעדינות לעובי 3 ס"מ. קורצים עיגולים (או צורות אחרות), מכסים שוב ומניחים לתפיחה נוספת (כדאי להניח כל סופגנייה על ריבוע נייר אפיה כדי שלא ידבקו למשטח ויהיה קל יותר להעבירן לשמן)
5.מחממים שמן לטיגון עמוק בטמפרטורה  של 170 מעלות.
6.מכניסים את הסופגניות לשמן הרותח ומטגנים עד להזהבה של שני הצדדים.
7.מוציאים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
8.מזלפים מלית תות לתוך הסופגניות ומאבקים מלמעלה באבקת סוכר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים