חנוכהשירן מתתיהו

סופגניות אשל במילוי קרם

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבלילת הסופגניות:

400 גרם קמח תופח
2 מיכלים (400 מ״ל) אשל או שמנת חמוצה
2 ביצים
3 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל maimon's
קורט מלח

לקצפת:

500 מ״ל שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג בטעם וניל maimon's

לתוספות:

קרם נוגט/חלבה maimon's
סוכריות קונפטי לקישוט maimon's
שיערות חלבה

אופן ההכנה

לבלילת הסופגניות:

1.מערבבים בקערה המיקסר עם וו לישה את כל הצרכים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה. (חשוב לא לערבב יותר מדי אלא עד שמתאחד).
2.מחממים שמן ל-170 מעלות.
3.יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה קפיצית משומנת ומשחררים ישירות לשמן.
4.מטגנים את הסופגניות כ-2 דק' מכל צד עד להזהבה. מסננים ומוציאים על נייר סופג.
5.מצננים את הסופגניות לטמפרטורת החדר.

לקצפת:

6.מקציפים בקערת המיקסר את השמנת עם הפודינג בטעם וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
7.מעבירים לשקית זילוף עם צנטר 1 מ"מ.
8.חותכים את הסופגניות לחצי, מזלפים  מהקרם על חצי סופגניה וסוגרים עם החצי השני.

לציפוי:

9.מזגגים מעל הסופגניות קרם נוגט ומקשטים בסוכריות או מזגגים בממרח חלבה ומקשטים בשיערות חלבה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים