פוריםיום הולדתשוקולדקינוחיםמיס פטל – שרית נובקללא אפיהשוקולד

סוכריות שוקולד וחמאת בוטנים על מקל

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

6 עוגיות ביסקוויט
200 גרם שוקולד חלב
½ כוס חמאת בוטנים

לקישוט:
מיני מרנג
מיני סוכריות עדשים
מיני מרשמלו

שיפודי עץ

אופן ההכנה

1.מניחים עוגיות ביסקוויט בתבניות נייר קטנות ועגולות.
2.מחוררים חור בדופן בתבנית, כ- 3 מ"מ מהתחתית ומחדירים שיפוד עץ.
3.ממיסים את השוקולד ומערבבים עם חמאת הבוטנים לתערובת אחידה.
4.שופכים את השוקולד מעל לעוגיות הביסקוויט לגובה של כ-1 ס"מ.
5.מפזרים לקישוט מרנגים, סוכריות עדשים ומרשמלו ומכניסים למקרר להתייצבות.
6.כשהשוקולד מתייצב מחלצים מהתבנית.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים