פורים

נשיקות מרנג צבעוניות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

350 גרם חלבון ביצה
175 גרם סוכר
צבעי ג'ל למאכל בצבעי הקשת

אופן ההכנה

 

1.מקציפים סוכר וחלבונים יחד עד לקבלת קרם תפוח ויציב.
2.מכניסים צנתר לשקית זילוף, טובלים שיפוד בתוך בקבוקון של צבע מאכל ויוצרים פסים על שקית הזילוף. (ראו בסרטון)
3.ממלאים את השקית בקרם שהקצפנו ומזלפים.
4.מכניסים לתנור בחום של 75 מעלות למשך 3.5 שעות.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים