עוגותשוקולדשירן מתתיהו

טארט שוקולד צ'יפס מיקס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית אינגליש קייק
לבצק:
200 גרם חמאה רכה
1/2 כוס סוכר (כוס מדידה)
1 כוס סוכר חום כהה
ביצה L
1/2 2 כוסות קמח לבן מנופה
1/2 כפית מלח
1 שקית שוקולד צ׳יפס מיקס חלב ומריר

לגנאשים:
50 גרם שוקולד מריר + 50 מ״ל שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד לבן + 50 מ״ל שמנת מתוקה

לקציפה:
400 מ״ל שמנת מתוקה
3 כפות פודינג בטעם וניל

אופן ההכנה

1.מכינים את הבצק: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה  חמאה, סוכרים וביצה עד לקבלת קרם חום בהיר וחלק.
2.מוסיפים קמח ומיקס שוקולד צ׳יפס ומעבדים ממש מעט לאיחוד.
3.מהדקים ברינג אינגליש משומן היטב (או תבנית אינגליש חד פעמית)
4.מחוררים עם מזלג את הבצק בתחתית.
5.מכנסים למקפיא לרבע שעה.
6.אופים בתנור שחומם ל180 מעלות כ20 דקות עד שהשוליים זהובים.
7.משאריות הבצק יוצרים מיני כדורים ואופים כ8-10 דקות עד הזהבה קלה.
8.מקררים את הבצק במקרר או לטמפרטורת החדר.
9.מכינים את הגנאשים – מריר וחלב. ממיסים כל שוקולד בנפרד עם השמנת ומערבבים להמסה מלאה.
10.מקציפים שמנת מתוקה ופודינג לקרם יציב.
11.מחלקים את הקרם ל2 קערות: לקערה אחת מוסיפים את הגנאש מריר ולקערה השנייה את הגנאש הלבן.
12.מערבבים בתנועות קיפול לאיחוד.
13.מעבירים לשקיות זילוף. (לא חובה, אפשר למזוג עם כפיות)
14.מזלפים טיפות בתוך הטארט באופן חופשי.
15.מקשטים בעוגיות מיני.
16.מכניסים למקרר/מקפיא לחצי שעה.
17.מוציאים ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים