חנוכהמיס פטל – שרית נובק

דונאטס שוקולד צ'יפס מיקס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תערובת עוגה בטעם שוקולד
4 ביצים
3/4 כוס מים
3/4 כוס שמן
1 כוס שוקולד צ'יפס מיקס מריר וחלב

לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן
2 כפות שמנת מתוקה
1/2 כוס שוקולד צ'יפס מיקס מריר וחלב

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-160 מעלטת.
2. מערבבים את תערובת העוגה עם ביצים, מים ושמן עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים שוקולד צ'יפס מיקס ומערבבים.
4. יוצקים את התערובת לתבנית דונאטס משומנת ומכניסים לתנור. אופים כ-15-18 דקות עד שהדונאטס מתייצבים.
5. מוציאים מהתנור, מצננים ומחלצים מהתבנית.
6. ממיסים את השוקולד עם השמנת במיקרו, בפולסים.
7. טובלים את הדונאטס בשוקולד, ומקשטים מעל בשוקולד צ'יפס מיקס.
8. מכניסים למקרר להתייצבות של הציפוי.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים