פוריםשוקולדדליה עובדת

בראוניז מרשמלו מתערובת לבראוניז

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תערובת בראוניז
135 גרם חמאה רכה
3 ביצים
מרשמלו חתוכים לחצאים
מלית אוכמניות 70% פרי

אופן ההכנה

1. בקערה מערבבים את התערובת בראוניז עם החמאה והביצים כשתי דקות.
2. מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים קטנים. מומלץ לרפד את השקעים בעטרות נייר בגודל המתאים.
3. מוזגים מהבלילה 3/4 גובה בכל שקע.
4. בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות אופים כ-10 דקות. מצננים היטב.
5. בעזרת כפית פריזאית מוציאים את חלקו העליון של המאפה וממלאים עם מלית אוכמניות את השקעים.
6. כל שקע מניחים חצי מרשמלו. את המרשמלו ניתן להשחים עם ברנר או בחום העליון של תנור.
7. מגישים בטמפרטורת החדר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים