פוריםמיס פטל – שרית נובק

אוזני המן במלית תות שדה ותפוחי עץ וקינמון

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

210 גרם קמח לבן מנופה
100 גרם חמאה
50 גרם אבקת סוכר
1 ביצה M
1/2 כפית אבקת אפיה
קורט מלח

למלית תות שדה:
70 גרם מלית תות שדה
50 גרם ביסקוויטים טחונים

למלית תפוחי עץ וקינמון:
70 גרם מלית תפוחי עץ וקינמון

אופן ההכנה

1.חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה.
2.מוסיפים קמח, אבקת סוכר, מלח ואבקת אפיה ומעבדים לפירורים דקים.
3.מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהבצק מתגבש לכדור.
4.משטחים את הבצק לצורת פיתה, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לכשעה.
5.מחממים תנור ל-170 מעלות.

למלית תות שדה:
6.מערבבים מלית תות עם ביסקוויטים טחונים.

למלית תפוחי עץ וקינמון:
7.מניחים כפית מהמלית.
8.קורצים עיגולים, מניחים כפית מלית באמצע וסוגרים לצורת משולש. מהדקים את הקצוות.
9.מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מכניסים לתנור ואופים כ-15-18 דקות עד שהבצק מתחיל להשחים.
10.מוציאים מהתנור, מצננים ובוזקים אבקת סוכר מעל.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים