1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה.
3. מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים.
4. מוסיפים קמח כוסמין ואבקת אפייה ומערבבים אבל לא לאיחוד מלא.
5. קוצצים אגוזי מלך ושוקולד מריר ומוסיפים חצי מהכמות לבלילה (חצי שומרים בצד) ומקפלים לאיחוד.
6. מעבירים לעטרות נייר (3/4 גובה) ומפזרים מעל את האגוזי מלך והשוקולד ששמרנו בצד.
7. אופים 15-20 דקות / שקיסם שננעץ יוצא יבש.
*מתכון צילום ועריכה – לין טלקר