1.מכניסים לקערת מיקסר קמח ושמרים ומערבבים.
2.מוסיפים סוכר ומערבבים.
3.מוסיפים את שאר החומרים – ביצה, מלח, שמן, דבש ומים ולשים במשך 10 דקות לבצק רך וחלק.
4.מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
5.מחלקים את הבצק לכדורים ויוצרים מהם רצועות. קולעים חלה ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
6.מכסים במגבת חלקה ומניחים לתפיחה נוספת עד הכפלת נפח.
7.מחממים תנור ל-170 מעלות.
8.מברישים את החלה בחלמון מדולל במים, מפזרים מלמעלה שומשום, מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד להזהבה יפה.