חגי תשרימיס פטל – שרית נובק
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

2 תפוחים
1בצק עלים, מופשר לפי ההוראות
1 כוס סוכר לבן
2 כפות קינמון טחון
40 גרם פודינג וניל

לציפוי:
ביצה טרופה עם כף מים

להגשה:
סירופ מייפל אמיתי 100% טהור

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה סוכר, קינמון ופודינג.
2. פורסים את התפוחים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
3. קורצים עיגול במרכז הפרוסות ומוציאים את הגרעינים.
4. טובלים את פרוסות התפוחים בתערובת הסוכר עד שהם מצופים היטב מכל הכיוונים.
5. חותכים את הבצק לרצועות בעובי כ-2 ס"מ.
6. מלפפים את הבצק סביב פרוסות התפוחים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
7. מברישים מלמעלה את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל מתערובת הסוכר.
8. מכניסים לתנור ואופים כ-20-25 דקות עד שהבצק מזהיב.
9. לפני ההגשה מזלפים מעל סירופ מייפל, ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים