שוקולדקינוחיםמיס פטל – שרית נובק

קוראסונים שטוחים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 חבילת בצק עלים מופשר לפי ההוראות
אבקת סוכר פטנט
100 גר שוקולד מריר
100 גר שוקולד חלב
100 גר שוקולד לבן

 

לקישוט:
אגוזי לוז מסוכרים ברס
שקד מולבן גרוס

אופן ההכנה

1.מרדדים את הבצק ומפזרים מעליו אבקת סוכר.
2.חותכים למשולשים ומגלגלים לצורת קרואסונים.
3.משטחים את הקרואסונים עם צלחת.
מניחים בטוסטר (או בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה עם תבנית נוספת מעל) ומחממים בחום בינוני למשך כ-20 דקות עד שהבצק מזהיב.
4.מוציאים מהטוסטר ומצננים.
5.ממיסים את השוקולדים וטובלים את הקרואסונים עד החצי.
6.מפזרים מעל ברס/שקדים גרוסים ומכניסים לכמה דקות למקרר להתייצבות של השוקולד.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים