קינוחים

מאפינס מקמח כוסמין ושוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

להכנת 16 יחידות – עטרות נייר בגודל 5 | מדוד לפי כוסות מדידה אוניברסליות

4 ביצים
1 כוס סוכר חום כהה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח כוסמין לבן מנופה
1 כפית אבקת אפייה של
80 גרם אגוז מלך קלוף
100 גרם שוקולד מריר 50%

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה.
3. מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים.
4. מוסיפים קמח כוסמין ואבקת אפייה ומערבבים אבל לא לאיחוד מלא.
5. קוצצים אגוזי מלך ושוקולד מריר ומוסיפים חצי מהכמות לבלילה (חצי שומרים בצד) ומקפלים לאיחוד.
6. מעבירים לעטרות נייר (3/4 גובה) ומפזרים מעל את האגוזי מלך והשוקולד ששמרנו בצד.
7. אופים 15-20 דקות / שקיסם שננעץ יוצא יבש.

*מתכון צילום ועריכה – לין טלקר

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים