עדן החל דרכו המקצועית בקונדיטוריות ובמסעדות מובילות בארץ ובעולם, זכה במדליית זהב באליפות אירופה בקונדיטוריה ועמד בראש הפטיסרי הנחשבות, תשבי וטוצ'קה.
השף אלקובי עבר לימודי קונדיטוריה בבתי ספר מובילים בצרפת ביניהם, Ecole Lenotre, כמו גם השתלמויות בתחומי הפטיסרי לצד טובי הקונדיטורים בעולם, גיום מביו, טיירי באמאס, מישל וילאום, קרלס ממפל, ועוד רבים אחרים.
הוא נחשב לאחד מאנשי המקצוע המוכשרים והיצירתיים בארץ עם ניסיון של שנים בתחומי הקונדיטוריה וההכשרה.