שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
1 תערובת להכנת כדורי שוקולד maimon's
½ כוס (125 מ"ל) חלב / מים
4 כפות שמן
למילוי:
1 פודינג בטעם וניל צרפתי
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה
½ כוס תותים חתוכים לקוביות קטנות
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את התערובת כדורי שוקולד עם החלב/ מים והשמן לקבלת עיסה אחידה.
- משטחים מלבן על נייר אפייה ומכניסים לקירור.
- חותכים חלק קטן מהעיסה ומגלגלים 4-5 כדורי שוקולד קטנטנים.
- במיקסר מקציפים את הפודינג עם השמנת לקצפת יציבה.
- מורחים על המלבן המרודד של העיסה, שכבה של פודינג.
- מפזרים מעל תותים.
- מגלגלים לרולדה ומאחסנים במקרר כשעתיים להתייצבות.
- מעטרים בעוד פודינג, תותים וכדורי שוקולד ומגישים.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים