רולדת כדורי שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 תערובת להכנת כדורי שוקולד
140 מ"ל מים
4 כפות שמן

לקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 חבילה פודינג בטעם וניל
4 כפות אבקת סוכר

לציפוי:
קוקוס טחון מימונס

אופן ההכנה
  1. מכינים את התערובת לכדורי שוקולד לפי ההוראות הרשומות על האריזה
  2. מכניסים למקרר את התערובת לשעה וחצי / עד שהיא מתייצבת.לקרם:
  3. מקציפים את כל המצרכים לקבלת קרם יציב.
  4. מרדדים את תערובת כדורי השוקולד בין 2 ניירות אפייה עד שהיא מכסה את הנייר כמעט במלואו. (התערובת חייבת להיות קרה כדי שלא תדבק לנייר האפייה).
  5. מורחים מעל את הקרם בשכבה אחידה ומגלגלים בעדינות את הרולדה.
  6. מעבירים למקפיא ל-3 שעות / עד שהרולדה קפואה לחלוטין.
  7. מוציאים את הרולדה מהמקפיא, מצפים בקוקוס ופורסים.

*שומרים במקפיא*
מתכון, צילום ועריכה לין טלקר

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים