שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
לתחתית:
1 תערובת להכנת כדורי שוקולד
למילוי:
150 גרם חלבונים
300 גרם סוכר
50 גרם מרשמלו
1 כף מים
צבע מאכל אדום
לציפוי:
200 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66%
כף שמן צמחי
לקישוט:
פרחי בצק סוכר
אופן ההכנה
- מכינים את תערובת כדורי השוקולד לפי ההוראות.
- שופכים את התערובת על גבי נייר אפיה ומשטחים מעט בידיים.
- מניחים מעל נייר אפיה נוסף ומרדדים עם מערוך ליריעה בעובי כ-1/2 ס"מ.
- מכניסים למקרר לשעה עד שמתקשה.
- מוציאים מהמקרר וקורצים עיגולים בקוטר 5-6 ס"מ.
מכינים את המלית:
- מוסיפים חלבונים וסוכר לקערה חסינת חום. מניחים מעל סיר אדים (בן מארי) ומחממים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהתערובת חמימה למגע ורוב הסוכר נמס.
- מעבירים לקערת המיקסר עם בלון הקצפה ומקציפים כ-10 דקות עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק.
- מכניסים לקערה קטנה את המרשמלו והמים וממיסים במיקרו, בפולסים. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
- מוסיפים את תערובת המרשמלו וצבע מאכל לתוך המרנג ומערבבים בעדינות.
- מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר עגול ומזלפים תלוליות גבוהות מעל העיגולים שקרצנו. מכניסים למקפיא לשעתיים.
לציפוי:
- ממיסים את השוקולד צ'יפס במיקרו, בפולסים. מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת אחידה.
- מוציאים את הקרמבו מהמקפיא וטובלים כל אחד בשוקולד. מצמידים לכל אחד פרח מבצק סוכר.
- מקררים עד שהציפוי מתקשה.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים