קעריות שוקולד במילוי מוס שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

250 גרם שוקולד מריר של מימונס

ברס אגוזי לוז של מימונס

250 מ"ל שמנת להקצפה

אופן ההכנה
  1. קוצצים את השוקולד בקערה קטנה וממיסים אותו.
  2. מנפחים בלונים קטנים וטובלים בשוקולד עד לכ-1/3 מהגובה.
  3. הופכים על גבי ספל ומפזרים ברס שעל השוקולד. ממתינים להתקשות של השוקולד (אם יש צורך – מכניסים למקפיא).

בינתיים מכינים את המוס:

  1. מחממים מחצית מהשמנת לסף רתיחה ומוסיפים אותה לשוקולד שנשאר בקערה.
  2. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ומכניסים למקרר ל-6 שעות לפחות.

להרכבת המנה:

  1. מוציאים את תערובת השוקולד מהמקרר, מוסיפים לה את יתרת השמנת ומקציפים לקרם רך ויציב.
  2. מחלצים את הבלונים מתוך קעריות השוקולד ומניחים בצלחת הגשה.
  3. יוצקים מהקרם לתוך קעריות השוקולד, מקשטים בטראפלס ובעלי זהב ושומרים בקירור עד להגשה.

טיפ חשוב: ללא טמפרור של השוקולד יהיה קשה לחלץ את הבלונים. במידה ולא מטמפררים – יש להקפיא היטב את הקעריות לפני החילוץ של הבלונים. אם במהלך החילוץ מרגישים שהשוקולד מתחיל להתרכך – מכניסים שוב למקפיא וממשיכים להוציא את הבלונים בהדרגה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים