עמוד הבית > מתכונים > קינוח שוקולד בכוסות
500 מ"ל שמנת מתוקה 1 חבילת פודינג בטעם וניל מיקס שוקולד צ'יפס חלב מריר לגאנש: 50 גרם שוקולד צ'יפס + 25 מ"ל שמנת מתוקה
1.מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם פודינג לקרם יציב. 2.מרכיבים את הקינוח: מזלפים שכבה של קרם ומעליה שכבה של מיקס שוקולד צ'יפס. 3.ממיסים במיקרו 50 גרם שוקולד צ'יפס ו25 מ"ל שמנת מתוקה עד להמסה מלאה. 4.שופכים את הגנאש על הקינוח ומקשטים בשוקולד צ'יפס.
שבועות