שבועות

קאפקייקס שוקולד מרציפן

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

10-12 מנות אישיות בקוטר 6 ס"מ.

לקאפקייק:

400 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
4 ביצים מידה L
1 כוס (200 גרם) סוכר
¼ כפית מלח
1 כוס (140 גרם) קמח תופח
½ כוס (120 מ"ל) חלב
100 גרם מרציפן איכותי
חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ (לא חובה)

לקישוט:

פודינג שוקולד אמיתי
½ 1 כוס חלב קר
1 חבילה (250 מ"ל) שמנת מתוקה

אופן ההכנה

הכנת הבסיס:

1. מחממים תנור ל – 160 מעלות
2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
3. במיקסר מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר והמלח במהירות בינונית כ- 5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה, מוסיפים את   4.תערובת השוקולד ומערבלים לתערובת אחידה.
5. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח והחלב וממשיכים בפעולת הערבול עד לקבלת תערובת אחידה
6. יוצקים לתבניות הקאפקייקס ומפזרים מעל את קוביות המרציפן
7. אופים כ – 20 דקות עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים
8.מכינים את קרם השוקולד בהתאם להוראות ההכנה על גבי האריזה, מזלפים בתנועה סיבובית על גבי הקאפקייק.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים