1. מניחים סיר עם מים רותחים (1/3 גובה).
2. מעל הסיר מניחים קערה חסינת חום ומוסיפים את החלבונים והסוכר.
3. טורפים במשך כ- 5 דקות עד שהסוכר נמס.
4. מעבירים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה. מקציפים עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק.
5. מוסיפים צבע מאכל ומערבבים עם מרית בעדינות רבה על מנת לא לשבור את הקצף.
6. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר משונן.
7. בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים 4-5 מקלות (של סוכריות) במרחקים שווים.
8. מדביקים כל מקל למקומו עם מעט מרנג ומזלפים פרח ספירלה. מתחילים מהמרכז וגדלים כלפי חוץ.
9. ניתן לזרות סוכריות צבעוניות לקישוט על המרנג טרם הכנסתו לתנור.
10. בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות אופים במשך שעתיים עד שהמרנג יציב ונפרד בקלות מנייר האפייה.
11. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסא אטומה עד להגשה.