שתף את המתכון:		
				
													
								
								שיתוף ב facebook
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב linkedin
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב email
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב pinterest
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב whatsapp
							
																	
				
			החומרים		
				500 גרם קמח פיצה
קמח דורום רימצ׳ינטה לרידוד
1 כף שמרים יבשים
25 גרם סוכר לבן
1/2 כף מלח דק
30 מ"ל שמן זית
300 – 250 מ"ל מי ברז
לרוטב:
1/2 כוס רוטב עגבניות לפיצה
תבלין אורגנו
1 שן שום כתושה (אופציונלי)
200 גרם גבינת מוצרלה פרסקה
1 גליל  גבינת עזים
זיתים שחורים ללא חרצנים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
עלי בזיליקום לקישוט
			אופן ההכנה		
				- מערבבים בקערת מיקסר קמח פיצה, מלח, סוכר ושמרים יבשים.
 - מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים שמן זית ומים. תחילה מחצית מכמות הנוזל, ובהדרגה את שאר הכמות.
 - לשים במשך 10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
 - מעבירים את הבצק לקערה משומנת במעט שמן זית ומגלגלים כך שיצופה בשמן.
 - מכסים בניילון נצמד ומגבת ומניחים בצד.
 - מערבבים את רוטב העגבניות ביחד עם האורגנו. מי שאוהב יכול להוסיף שום כתוש.
 - מוציאים את הבצק וישר מתחילים לעבוד איתו. מחלקים לארבעה חלקים שווים, מכדררים כל חלק לעיגול ומניחים על שטח מעט מקומח.
 - מחממים תנור ל 220 – 210 מעלות, ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה.
 - פותחים את הבצק בעזרת הידיים עד שהוא מתרחב והופך לעיגול גדול. אפשר לעשות זאת עם מערוך על משטח מקומח.
 - מניחים את עיגול הבצק על נייר אפייה ובעזרת האצבעות יוצרים מעין מסגרת בשולי הבצק שהיא מעט עבה יותר.
 - מורחים 4 – 3 כפות מרוטב העגבניות, ומפזרים גבינת מוצרלה פרסקה, פרוסות גבינת עזים וזיתים.
 - מתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס.
 - מעבירים את נייר האפייה עם הפיצה לתבנית ואופים כ 20 – 15 דקות עד שהפיצה שחומה בחלקה העליון.
 
			נעים להכיר		
				
			מוצרים רלוונטיים		
				
			איך אפשר בלי מתכון טוב		
				
			מתכונים נוספים		
				
















