שבועותלחם ומאפיםמיס פטל – שרית נובק

פוקאצה עם עגבניות שרי

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

ל6 פוקאצ'ות:

1 ק"ג קמח לבן מנופה
4 גרם שמרים יבשים
650 גרם מים
2 כפיות מלח

מעל הפוקאצ'ה:
שמן זית לזילוף
תוספות שאוהבים

 

אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערת מיקסר קמח ושמרים.
  2. מוסיפים מים ולשים כ-5 דקות במיקסר במהירות נמוכה.
  3. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש 10 דקות נוספות עד שמתקבל בצק חלק וגמיש.
  4. מכסים את הבצק ומניחים לתפיחה למשך כשעה.
  5. מעבירים לקירור למשך 24 שעות לפחות.
  6. מוציאים את הבצק ומחלקים לכדורים.
  7. מתפיחים 3 שעות נוספות בטמפרטורת החדר.
  8. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  9. פותחים כדור בצק על גבי נייר אפיה מקומח, מורחים את הבצק בשמן זית ומניחים תוספות מעל.
  10. מכניסים לתנור לכ-10-12 דקות עד שהבצק משחים היטב.
  11. מוציאים מהתנור ומורחים בעוד שמן זית מלמעלה.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים