חגי תשריקינוחיםמיס פטל – שרית נובק

פבלובה שוקולד אגוזים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 חבילה תחתיות מרנג

לגנאש:
100 גרם שוקולד מריר/חלב
100 גרם שמנת להקצפה

לקצפת:
250 גרם שמנת להקצפה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות פודינג בטעם וניל

תוספות:
אגוז לוז מסוכר
שוקולד צ'יפס 66%
פקאן מסוכר

אופן ההכנה
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים