פבלובה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

2 חבילות פודינג בטעם וניל
4 מיכלים של שמנת מתוקה
3 כפות גבינת מסקרפונה
3 כפות סוכר
מלית אוכמניות
מיני מרנג לבן

אופן ההכנה
  1. מקציפים שמנת מתוקה ביחד עם 2 חבילות של פודינג בטעם וניל.
  2. מוסיפים גבינת מסקרפונה וסוכר, וממשיכים לערבב.
  3. מוסיפים כף מלית אוכמניות ומיני מרנג.
  4. מערבבים בעדינות בתנועות קיפול כדי לא לשבור את המרנג.
  5. מעבירים לקערת הגשה גדולה.
  6. מוסיפים אוכמניות ומגישים.

 

 

 

צילום ומתכון: דניאל עמית

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים