4 חלבונים בטמפ' החדר
קורט מלח
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 כפיות קורנפלור
1 כפית חומץ
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
פירות העונה חתוכים לקוביות
1. מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס. משמנים קלות תבנית אפיה ומרפדים אותה בנייר אפייה.
2. מקציפים את החלבונים והמלח עד שנוצר קצף נוקשה. מוסיפים את הסוכר, בהדרגה, כף אחר כף, תוך כדי הקצפה, וממשיכים עד שכל הסוכר נבלע במקצפת והיא נוקשה מאוד ומבריקה. מערבבים את הקורנפלור והחומץ ומבליעים למקצפת.
3. מעבירים את המקצפת לתבנית האפייה המרופדת ויוצרים דיסק עגול בקוטר של כ 20-22 ס"מ.
4. בעזרת מרית גומי יוצרים גלים או פסגות במקצפת.
5. אופים את המקצפת 5 דקות בחום של 180 מעלות, מורידים את חום התנור ל 130 מעלות וממשיכים לאפות כשעה ורבע עד שהמרנג פריך בחוץ, אך עם מרקם של מרשמלו במרכזו.
6. מצננים בתבנית מחוץ לתנור, וכשהמרנג התקרר משחררים אותו בזהירות מנייר האפייה ומחליקים לצלחת הגשה. שומרים במקום יבש או מכסים כדי שהמרנג לא יספוג רטיבות.
7. קרוב ככל האפשר לזמן ההגשה- מקציפים את השמנת לקצף יציב. מקפלים לשמנת כמחצית מפרוסות הפירות ומערימים על המרנג. מקשטים ביתר הפירות.