שתף את המתכון:		
				
													
								
								שיתוף ב facebook
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב linkedin
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב email
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב pinterest
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב whatsapp
							
																	
				
			החומרים		
				לקרם לימון:
1/4 1 כוסות (250 גרם) סוכר לבן
2 כפות (20 גרם) קורנפלור
3 ביצים גודל L
1/2 כוס (120 מ״ל) מיץ לימון
50 גרם חמאה קרה
50 גרם שוקולד לבן
1/2 1 מכלים (375 מ״ל) שמנת להקצפה
לתחתית ביסקוויטים:
150 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
100 גרם חמאה  מומסת
1/2 כוס (50  גרם ) שקד מולבן טחון
אבקת סוכר
			אופן ההכנה		
				- מערבבים בסיר בינוני על אש בינונית סוכר, ביצים וקורנפלור. טורפים לאיחוד החומרים, מוסיפים מיץ לימון ומאחדים שוב.
 - מגבירים מעט את האש ותוך כדי טורפים עד שהקרם מסמיך והקצף נעלם. מסירים מהאש.
 - מוסיפים חמאה קרה ושוקולד לבן ומערבבים היטב עד להמסה.
 - מעבירים לכלי אחר שהוא לא הסיר ומצננים לחלוטין. אפשרי להכניס למקרר גם לכמה ימים.
 - מערבבים בקערה ביסקוויטים טחונים יחד עם שקדים טחונים, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. מניחים בצד.
 - מקציפים במיקסר שמנת לקצפת יציבה.
 - מעבירים 2/3 מכמות הקצפת לקרם הלימון המצונן ומערבבים לתערובת אחידה.
 - מוסיפים לקצפת שנותרה בקערה כף אבקת סוכר ומכניסים לקירור עד השימוש.
 - ממלאים קערה במחצית פירורי הביסקוויטים ומיישרים מעט.
 - מעבירים מחצית מקרם הלימון מעל הביסקוויטים.
 - שוב מפזרים 1/2 מכמות הביסקוויטים מעל הקרם.
 - מעבירים את הקצפת לשק זילוף ומזלפים מעל הביסקוויטים.
 - מפזרים מעט פירורים מעל הקצפת.
 - מצננים לפחות שעה – שעתיים לפני ההגשה.
 
			נעים להכיר		
				
			מוצרים רלוונטיים		
				
			איך אפשר בלי מתכון טוב		
				
			מתכונים נוספים		
				




















