עוגותפיית העוגיות- ענבל לביא

פאי גבינה וטראפלס עם קרם נוגט

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לטראפלס שוקולד נוגט:

160 גרם שוקולד מריר, קצוץ
1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה
40 גרם חמאה
2 כפות קרם נוגט
קורט מלח
קקאו דל שומן 10-12% , לציפוי

לתחתית:

½ 1 כוס (165 גרם) פירורי ביסקוויט
85 גרם חמאה, מומסת

לקרם גבינה:

גביע (225 גרם) גבינת שמנת 25%
גביע (250 מ"ל) שמנת מתוקה
3 כפות פודינג בטעם וניל לבן במיוחד
3 כפות אבקת סוכר

לקצפת נוגט:

גביע (250 מ"ל) שמנת מתוקה
3 כפות קרם נוגט
2 כפות פודינג בטעם וניל לבן במיוחד

אופן ההכנה

1. לטראפלס שוקולד נוגט: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד מריר עם שמנת מתוקה וחמאה. מוסיפים קרם נוגט וקורט   2. מלח ומערבבים. מעביריםלקירורל-4-5 שעות או להקפאה לכשעתיים וחצי-שלוש עד שהתערובת יחסית יציבה.
3. קורצים מתערובת הטראפלס חתיכות של 2 ס"מ בעזרת כפית טבולה במים חמים, טובלים בקערה עם קקאו ומגלגלים לכדורים. שומרים בינתיים במקרר.

לתחתית:

4. מערבבים פירורי ביסקוויט עם חמאה ומהדקים לתחתית ודפנות תבנית פאי 24 ס"מ.
5. מקפיאים לחצי שעה.

לקרם גבינה:

6. מקציפים את חומרי המלית יחד במערבל חשמלי לקרם יציב, ומשטחים את הקרם בקלתית. שומרים כמה טראפלס בצד לעיטור, ומטביעים את השאר בקרם במרווחים.

לקצפת נוגט:

7. מקציפים את מרכיבי קצפת הנוגט במערבל חשמלי לקרם יציב,
8. מעבירים לשקית זילוף עם הצנטר הרצוי ומזלפים על הטארט. מניחים כמה טראפלס לעיטור במרכז.

*חובבי שוקולד אמיתיים? מוזמנים להוסיף כף קקאו מנופה לקצפת, לקבלת קצפת נוגט משודרגת בטעם שוקולדי!

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים