חגי תשריעוגותשוקולדשירן מתתיהו

פאדג' שוקולד עם קראסט פילו

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לתבנית מלבנית בינונית (24*32)

200 גרם שוקולד מריר 50%
150 גרם חמאה
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
3 ביצים
2 כפות קקאו
3/4 כוס (100 גרם) קמח
1/4 כפית מלח
100 גרם שוקולד חלב קצוץ

חבילת דפי פילו
ספריי שמן לריסוס

אופן ההכנה

 

  1. ממיסים יחד במיקרו שוקולד וחמאה בפולסים של 30 שניות ומערבבים להמסה מלאה.
  2. מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים לאיחוד.
  3. מוסיפים את המצרכים היבשים ולבסוף את השוקולד החלב הקצוץ.
  4. מערבבים לתערובת אחידה.
  5. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. מרססים דף פילו במעט ספריי שמן, מניחים מעליו דף נוסף ומקפלים לדוגמת מניפה.
  7. חוזרים על הפעולה ומניחים את המניפות מעל הבראוניז (צמוד אך לא בצפיפות) ומרססים מעל בספריי שמן.
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 15-20 דקות עד שהפילו שחום מלמעלה. מ
  9. מצננים, חותכים ומגישים.

שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים, מחממים לפני ההגשה.

 

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים