שתף את המתכון:		
				
													
								
								שיתוף ב facebook
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב linkedin
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב email
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב pinterest
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב whatsapp
							
																	
				
			החומרים		
				לתבנית מלבנית בינונית (24*32)
200 גרם שוקולד מריר 50%
150 גרם חמאה
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
3 ביצים
2 כפות קקאו
3/4 כוס (100 גרם) קמח
1/4 כפית מלח
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
חבילת דפי פילו
ספריי שמן לריסוס
			אופן ההכנה		
				
- ממיסים יחד במיקרו שוקולד וחמאה בפולסים של 30 שניות ומערבבים להמסה מלאה.
 - מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים לאיחוד.
 - מוסיפים את המצרכים היבשים ולבסוף את השוקולד החלב הקצוץ.
 - מערבבים לתערובת אחידה.
 - מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
 - מרססים דף פילו במעט ספריי שמן, מניחים מעליו דף נוסף ומקפלים לדוגמת מניפה.
 - חוזרים על הפעולה ומניחים את המניפות מעל הבראוניז (צמוד אך לא בצפיפות) ומרססים מעל בספריי שמן.
 - מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 15-20 דקות עד שהפילו שחום מלמעלה. מ
 - מצננים, חותכים ומגישים.
 
שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים, מחממים לפני ההגשה.
			נעים להכיר		
				
			מוצרים רלוונטיים		
				
			איך אפשר בלי מתכון טוב		
				
			מתכונים נוספים		
				



















