עוגת סופגניות אפויה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תערובת לסופגניות מימונס
1 ביצה
כוס מים
אבקת סוכר
ממרחים / מליות בטעמים שונים

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה תערובת לסופגניות, מים וביצה עד לבצק אחיד. נתפיח עד להכפלת הנפח.
2. מכדררים לכדורים ומסדרים בתבנית. נעביר להתפחה נוספת של חצי שעה.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את הסופגניות עד להשחמה
4. מוציאים ומצננים. מפזרים אבקת סוכר וממלאים בעזרת מזרק בממרח או מלית לבחירתכם.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים